Sessie dagen/tijden: Wekelijks Maandag en Donderdag tussen 10:00 en 16:30, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Graag een andere dag of tijd? Stuur een e-mail na het insturen van jouw aanvraag.

Enkel Consult/Sessie tijdelijk in juli 2024: €150,- ex. btw in plaats van €295,- ex. btw

Na aanvraag kan je meteen jouw tijd inplannenn en investering voldoen.

Sessie Consult Vragen (#10)

Wat tof dat je een consult sessie aanvraagt!

Fijn om je alvast beter te leren kennen 🙂

Kun je de onderstaande vragen beantwoorden? Zo kan ik alvast een beeld kan krijgen van wie je bent en wat jouw huidige situatie is.

Super fijn 🙂 

Dankjewel!

Al jouw informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Vanzelfsprekend ga ik zorgvuldig en discreet om met jouw gegevens. Na jouw aanvraag voor deze consult-sessie ontvang je voortaan ook tips en inspiratie om jouw leven en business nog fijner op jezelf af te stemmen. Ik mail enkel en alleen als ik geïnspireerd ben en daadwerkelijk wat te melden heb. Voor meer info, bekijk gerust de privacyverklaring

  • Omdat ik jouw en mijn tijd respecteer zal ik het je ook laten weten als ik denk dat jouw situatie (nu) toch niet passend is of als ik vermoed dat ik je niet naar behoren kan helpen.
  • 1 Consult-sessie kan je veel helderheid geven om te laten doorwerken. Het integreren ontstaat in de periode daarna. Zelf zie ik dat de meeste mensen het meeste baat hebben bij meerdere 1,5 uur sessies of een wat langer traject. 
  • De Investering voor deze sessie bedraagt normaliter €595,- ex btw. - huidige aanbod is €150,- ex btw. t/m. 31 juli 2024

Na jouw aanvraag word je meteen doorgestuurd naar een andere pagina om jouw sessie in te boeken en om jouw sessie te betalen!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, kan je het beste akkoord gaan voor de beste ervaring! 🍪